Florence Vandoorne komt tot pijnlijke constatatie in 'Blind Getrouwd'
COS
Florence Vandoorne komt tot pijnlijke constatatie in 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' genieten de vier koppels van hun huwelijksreis. De ene helft lijkt dichter naar elkaar de groeien, bij de andere helft lijkt er nog heel wat werk aan de winkel.

Florence & Jiri waren de eersten die we elkaar het jawoord zagen geven. Zij hinken nu wel wat achterop op vlak van connectie. De romantische setting die ze opzoeken aan het einde van de vierde aflevering lijkt (voorlopig) ook niet te werken. 

"Ik denk dat ze van mijn kant wel voelt dat ik haar graag heb. Ik denk dat er langs haar kant toch nog een grote rem op zit", zegt Jiri. "Ik denk dat haar muur wat moet afgebroken worden en dat ze gewoon tijd nodig heeft en dat dat vertrouwen dan komt."

Florence geeft toe dat de vonk ontbreekt. "Jiri is een mooie man, tuurlijk wel, maar die aantrekking, dat vonkje, dat voel ik niet en nog steeds niet, maar ik ga mij daar niet door laten beïnvloeden", klinkt het vastberaden.

"Ik hoop gewoon dat dat nog komt en ik wil ook gewoon nog steeds openstaan om hem te leren kennen en wie weet? Ik hoop echt dat dat op een gegeven moment spontaan komt", besluit Florence.

Meer nieuws

Meer nieuws

.