Blind Getrouwd Florence uit 'Blind Getrouwd' schrikt ervan bij Jiri: "Daardoor een stap terug"
COS

Florence Vandoorne en Jiri Punt hebben nog een lange weg te gaan in 'Blind Getrouwd'. Van verliefde gevoelens zijn er (vooral langs de kant van Florence) nog niet echt sprake.

Florence Vandoorne en Jiri Punt doen het kalm aan in 'Blind Getrouwd'. Dat hadden ze aan het begin van het avontuur afgesproken. Ook het samenwonen zullen ze op hun manier aanpakken, zonder iets te overhaasten.

Voor ze hun intrek namen in het nieuwe appartement trokken ze richting Malle, naar de woning van Jiri. Onderweg naar het huis, bleek Florence het daar best wel moeilijk mee te hebben.

Jiri kocht het huis namelijk met zijn ex en woonde er ook twee jaar met haar. "Jiri had zich zes maanden na zijn relatiebreuk al voor 'Blind Getrouwd' ingeschreven. Ik vond dat heel snel", zegt Florence in TV Familie.

Ze vroeg zich dan ook af of Jiri wel klaar was voor een nieuwe relatie. "Hij zei van wel, maar ik twijfelde daaraan. Voor mij was 't daardoor soms een stap terug. Om mezelf te beschermen. Dat speelde nog wel, ook tijdens het samenwonen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.