Blind Getrouwd Florence heeft het er moeilijk mee bij echtgenoot Jiri in 'Blind Getrouwd'
COS
Florence heeft het er moeilijk mee bij echtgenoot Jiri in 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

Voor de koppels van 'Blind Getrouwd' zit de huwelijksreis erop. Het is nu back to reality, of toch naar de nieuwe realiteit. De koppels gaan namelijk vijf weken samenwonen.

Om hun nieuwe woning een eigen touch te geven trokken Florence en Jiri richting Malle om wat persoonlijke spullen van de politieagent op te halen. Onderweg geeft Florence toe een beetje stress te hebben, omdat Jiri de woning kocht met zijn ex-vriendin.

"Ik vind dat heel gek en allemaal recent nog", zegt Florence. "Da's toch niet recent? Dat is al even geleden. Ik woon er intussen al bijna twee jaar alleen", merkt Jiri op. "In mijn ogen is dat nog heel recent allemaal. Jullie hebben daar zoveel herinneringen samen."

Twee jaar woonden Jiri en zijn ex er samen. Hij woont er nu even lang alleen als dat hij er heeft samengewoond. "Ik ben daar ook niet aan gebonden. Dat is puur om praktische en financiële redenen", zegt hij. "Ik moet dat gewoon uit mijn hoofd zetten. Ik moet me er niet te veel op vastpinnen."

"Voor mij is dat wel een beetje moeilijk dat hij dat samen met zijn ex gekocht heeft", geeft Florence later nog voor de camera toe. "Ik weet dat ze daar een toekomst aan het uitbouwen waren. Ik had het er moeilijk mee, toen ik daarnaartoe ging."

Meer nieuws

Meer nieuws

.