Blind Getrouwd Florence en Jiri hakken belangrijke knoop door over toekomst na 'Blind Getrouwd': "Dan mogen er kinderen komen"
COS

Florence en Jiri verbaasden maandag door opnieuw 'ja' te zeggen tegen elkaar in 'Blind Getrouwd'. Het koppel is vier maanden na het beslissingsmoment nog steeds gelukkig samen.

Florence Vandoorne en Jiri Punt gingen traag maar gestaag vooruit in 'Blind Getrouwd'. Bij Jiri waren de verliefde gevoelens er al tijdens het experiment; dat bewees hij met zijn prachtige speech. Maar zonder camera's zijn die gevoelens er nu ook bij Florence.

Florence en Jiri kijken met veel plezier naar hun toekomst samen. De volgende stap, samenwonen, stellen ze nog even uit. "Samenwonen is nog niet aan de orde. Stap voor stap", zegt Florence in Story. Ze verblijven afwisselend in Hoboken en Malle.

"Als we klaar zijn om te gaan samenwonen, zoeken we een plek waar we ons allebei goed voelen", benadrukt Florence. "Waar we gaan samenwonen maakt mij niet uit", reageert Jiri in het weekblad.

Ook over kinderen heeft het koppel het al gehad. "Kinderen mogen er komen binnen twee à vijf jaar." Hoeveel dat er worden? "Twee. Dat hebben we al afgeklopt", zegt Florence in Het Laatste Nieuws. Maar: "Laat ons eerst nog van elkaar genieten", besluit Jiri.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.