Flamme Fatale lokt verrassende gokjes uit nog voor intrede bij 'The Masked Singer'
COS
Flamme Fatale lokt verrassende gokjes uit nog voor intrede bij 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vrijdag 21 januari krijgen we de eerste van vier nieuwe figuren te zien in 'The Masked Singer'. Als eerste maakt Flamme Fatale haar intrede.

'The Masked Singer'-kijkers hebben de voorstelling van Flamme Fatale onder de loep genomen. Daar zijn er enkele dingen die in het oog springen en die verrassende gokjes uitlokken op Facebook.

De 'bonjour' waarmee Flamme Fatale haar introductie begint, doet kijkers meteen denken in de richting van een Franstalige zangeres zoals Axelle Red. Ook Kate Ryan zingt vaak in het Frans. Vooral Angèle wordt vaak genoemd. "Omschrijving heeft veel verwijzingen: Brussels accent, biseksueel, femme fatale...", klinkt het.

Olympische Spelen

Dat het om een vlammetje gaat, doet ook veel mensen denken in de richting van de Olympische Spelen. Élodie Ouedraogo bijvoorbeeld. Of Justin Henin. "Maar ze zullen er waarschijnlijk geen twee tennissters insteken", merkt iemand op.

"Ik dacht eerst Nafi Thiam, maar kan niet omdat de Olympische Spelen een jaar uitgesteld zijn", klinkt het. De laatste voorbereidingen van de meest recente Spelen vielen immers gelijktijdig met de opnames van 'The Masked Singer'. Ook Nina Derwael lijkt zo af te vallen als verdachte.

'Ik weet van wanten' doet meteen denken aan Wendy Van Wanten. "Maar dat lijkt mij iets te voor de hand liggend", klinkt het. De houding geeft dan weer Mega Mindy vibes. "Ik heb een sterk gevoel dat dit Free Souffriau is", aldus een kijker. We komen snel meer te weten!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.