Filmpje van Konijn uit 'The Masked Singer' geeft veel prijs over identiteit: "Hij is het!"
COS
Filmpje van Konijn uit 'The Masked Singer' geeft veel prijs over identiteit: "Hij is het!"
Foto: VTM

Vrijdag 18 maart weten we eindelijk wie wekenlang in de pakken van Konijn, Miss Poes en Ridder hebben gezongen. Het belooft een spannende 'The Masked Singer'-finale te worden.

Is Miss Poes Pommeline Thijs, Camille Dhont, Olga Leyers of Zita Wauters? Schuilt onder het pantser van Ridder Clara Cleymans, Hadise, Isabelle A of Loredana? En zien we Ian Thomas, Brahim, Adil El Arbi of Conner Rousseau onder masker van Konijn?

We komen het allemaal te weten op vrijdag 18 maart in de finale van 'The Masked Singer'. Wie de identiteit van Konijn nog probeert te achterhalen, helpt VTM nog een beetje op weg. In een filmpje op de Instagrampagina van de zender zien we namelijk dat Konijn een briefje schrijft.

We komen te weten dat Konijn rechtshandig is en we zien ook zijn handschrift. De losse letters en de letters 'n' en 'r' komen alvast overeen met hoe Conner Rousseau z'n eigen naam schrijft. Een kijker met een persoonlijke boodschap in Conners boek 'T.' merkt op dat ook de opvallende 'a' en 'g' hetzelfde zijn. 

Anderzijds wordt ook nog aan Ian Thomas gedacht. "Ze verbergen iets aan zijn mouw, dus vermoed een tattoo." Al kan het natuurlijk ook zijn om de huidskleur van Konijn te verbergen. 

https://www.instagram.com/tv/CbMyBRGjpCr/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/COsFL0-hiH1/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.