VTM

Felle uithaal naar drie BV’s van wie naaktbeelden gelekt zijn: “Mogen dat niet doen voor die flieterfluiters”

door: PMN
Afbeelding bron: Facebook

Van Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt zijn naaktbeelden uitgelekt. Ze stuurden beelden van zichzelf door naar de onbekende Eveline.

“Wat moet ik nu doen met al die langspeelplaten van Stan Van Samang die in mijn collectie prijken, in de buurt van het oeuvre van Van Halen en Van Morrison? Mag ik die platen nog gewoon draaien, of moet ik dan eerst mijn kleren uitdoen? Ik zal er eens een ethisch mediafilosoof bijhalen en zijn mening vragen de volgende keer dat ik langs een visbokaal loop”, schrijft journalist Marc Didden in zijn column in Humo.

“Stan is een klootzak, vond de ene drinkebroer, terwijl de andere luidruchtig en herhaaldelijk volhield dat de populaire zanger een gepatenteerde lul was. Beiden hadden een punt, vond ik, louter anatomisch gezien.” 

"No pun intended - flieterfluiters"

“Maar ik zal toch maar voor mildheid pleiten, hoorde ik mezelf denken. Als Stan straks opnieuw in het Sportpaleis staat, heeft hij ongetwijfeld weer zijn kleren aan en zullen zijn oeverloze hits als 'Scars', 'Little Moon Rising' en 'Is It Over You' nog diepzinniger klinken dan ze al zijn, en is alles weer vergeven en vergeten.”

“Waar maken wij ons druk om?” sprak een wijze professor in 'De afspraak', al kan het ook in 'Terzake' geweest zijn. “De wereld staat werkelijk in brand!' zei hij nog. In Lesbos creperen er kleuters op straat, en wij, wij maken ons druk om een handvol - werkelijk no pun intended - flieterfluiters.”