Fantastisch! Sandra en Tim uit 'B&B Zoekt Lief' hebben geweldig nieuws
COS
Fantastisch! Sandra en Tim uit 'B&B Zoekt Lief' hebben geweldig nieuws
Foto: Instagram @sandra_claes

'B&B Zoekt Lief' leverde de B&B-uitbaters dit jaar een leuk avontuur en mooie vriendschappen op. Sandra vond daarnaast ook de liefde.

Sandra, die 'Conny's by Sandra' uitbaat in het Turkse Side, koos aan het einde van 'B&B Zoekt Lief' voor Tim. Na de uitzendingen kon Sandra heel fijn nieuws delen: ze is nog steeds samen met Tim. En dat intussen al acht maanden.

Sandra en Tim moesten hun relatie de afgelopen maanden geheim houden. Ze moesten immers wachten tot de laatste uitzending op VTM. Nu ze zich niet langer hoeven verstoppen, heeft Tim meteen een besluit genomen. Aan HLN vertelde Tim vorige week dat hij de hele maand september naar Turkije trekt.

Niet alleen Tim, maar ook zijn tienerdochter zal een kijkje gaan nemen in Turkije. Als alles goed verloopt, overweegt Tim immers naar Side te verhuizen. Vrijdag is Tim gearriveerd in Sandra's boetiekhotel. Hij kwam natuurlijk niet met lege handen aan. Hij kocht een prachtig boekt witte rozen voor zijn vriendin.

Sandra en Tim uit 'B&B Zoekt Lief'
Instagram @sandra_claes

"Welkom Tim", schrijft Sandra bij een foto met haar partner op Instagram Stories. Op Instagram deelt Sandra ook nog een leuk compilatiefilmpje. "Een reis van elkaar in het geheim ontdekken is tot een einde gekomen. Laat het tweede deel van ons avontuur beginnen", zegt Sandra. We wensen het koppel veel geluk toe!

Meer nieuws

Meer nieuws

.