Fans van 'Camping Coppens' mogen een gat in de lucht springen: Staf Coppens heeft groot nieuws
COS
Fans van 'Camping Coppens' mogen een gat in de lucht springen: Staf Coppens heeft groot nieuws
Foto: VTM

Staf Coppens vertrok drie jaar geleden richting Zweden met zijn gezin. Ze lieten er hun droom uitkomen en baten er nu een camping uit: Camp Grinsby.

Dat Staf Coppens naar Zweden is verhuisd, betekent niet dat we hem niet meer op televisie zien. Na 'Code van Coppens' komen Staf en broer Mathias Coppens dit najaar met het gloednieuwe programma 'The Big Bang'. Daarin dagen de broertjes drie bekende duo's uit om zich aan een reeks spannende proeven te wagen.

'The Big Bang' is echter niet het enige programma waarin we Staf zullen zien. Er staat ons ook een spannend tweede seizoen van 'De Verraders' te wachten én er is groot nieuws over 'Camping Coppens'. Ook daarvan krijgen we later in september eindelijk een vervolg te zien.

Na 'Camping Coppens - Op weg naar Zweden', 'Camping Coppens - Onze Zweedse Zomer' en twee eindejaarsspecials komt er dit najaar een nieuw seizoen. Bijna drie jaar na de grootste stap in het leven van de familie Coppens, neemt Staf de kijkers opnieuw op sleeptouw in 'Camping Coppens: Home Sweden Home'.

Staf vertelt hoe hun droom om een camping te openen in Zweden en zo een heel nieuw leven te beginnen, verloopt. Met vallen en opstaan, een lach en een traan toont het gezin Coppens hoe het met hen gaat in een andere cultuur en in de uitgestrekte Zweedse natuur. Ze gaan ook voor de eerste keer samen terug naar België en ontmoeten vrienden, familie én de nieuwste telg in de familie Coppens.

Meer nieuws

Meer nieuws

.