Blind Getrouwd Fans van ‘Blind Getrouwd’ zeggen allemaal hetzelfde over Ingeborg: “Telkens weer opnieuw"
PMN
Fans van ‘Blind Getrouwd’ zeggen allemaal hetzelfde over Ingeborg: “Telkens weer opnieuw"
Foto: VTM

Maandag is er een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De koppels gaan dan samen op weekend. Het is iets om naar uit te kijken.

Op maandag staat er weer een aflevering van 'Blind Getrouwd' op het programma. Ditmaal gaan de koppels samen op weekend, wat voor veel opwinding en anticipatie zorgt onder de kijkers. 

Naast de opwindende ontwikkelingen tussen de deelnemers zal Ingeborg ook van de partij zijn, waarmee zij opnieuw het hart van de fans heeft veroverd.

Ingeborg is een geliefd gezicht in de Vlaamse showbizz. Haar aanwezigheid bij 'Blind Getrouwd wordt dan ook door velen als een waardevolle toevoeging aan het programma beschwd.

Volgens de fans staat Ingeborg garant voor een positieve en vrolijke vibe zodra ze in beeld verschijnt. Haar innemende persoonlijkheid zorgt ervoor dat zij door menig kijker als een stralend baken van positiviteit wordt gezien.

"Heel fijn dat zij er ook weer bij is. Als je Ingeborg ziet wordt je meteen goed gezind. Ze is een aanwinst voor het programma", klinkt het bij de fans van het programma.

De fans van 'Blind Getrouwd' zijn dan ook verheugd dat Ingeborg haar opwachting maakt tijdens het weekenduitje van de koppels. Haar aanwezigheid voegt een extra dimensie toe aan de dynamiek tussen de deelnemers.

Als ervaren televisiepersoonlijkheid heeft Ingeborg de unieke eigenschap om een ontspannen en warme sfeer te creëren, wat volgens kijkers een gunstige invloed heeft op de interactie tussen de koppels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.