VTM

Familie-actrice Margot Hallemans kondigt zeer verrassend nieuws aan

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram

Margot Hallemans kennen we als Hanne in Familie. Ze kondigt erg verrassend nieuws aan.

Zo wordt Margot nu ook zangeres. De 27-jarige actrice doet dat naar aanleiding van haar theatervoorstelling. Ze brengt er het verhaal van Sofie, een jonge vrouw die plots alleen komt te staan met haar dochter van drie als haar man Bob sterft aan kanker.

Margot belooft dat het geen droevig verhaal zal worden, maar wel één met veel herinneringen. Het nummer dat ze ingezongen heeft komt van de hand van songwriter Udo.

"Muziek zit sowieso in mijn familie", legt Margot uit aan Het Nieuwsblad. "Mijn broers zijn allebei muzikaal aangelegd en als kind was ik geobsedeerd door musicals."

"Zingen op een podium staat dus al ­jaren op mijn bucket list. Maar er dienden zich nooit kansen aan, omdat niemand weet dat ik kan zingen. Natuurlijk heb ik ook nooit een zangopleiding gekregen. Een aantal privélessen, vroeger. En enkele musicalstages, die ik als klein meisje heb gevolgd. Maar die tellen niet, zeker?” 

De voorstelling zelf komt er pas in 2022. “Dat krijg je dan, als je met een pandemie zit. Maar we wilden nu al een tipje van de sluier oplichten. En eerlijk gezegd ben ik ook wel blij dat het nog even duurt vooraleer we in première gaan. Dan heb ik genoeg tijd om het tot in de perfectie te oefenen.”