Interview Exclusief! Thomas uit 'Paradijs zoekt Personeel' geeft update na nachtmerrie op Zanzibar
WVDS
Exclusief! Thomas uit 'Paradijs zoekt Personeel' geeft update na nachtmerrie op Zanzibar
Foto: VTM

Thomas en Ileen zijn de winnaars geworden van het programma 'Paradijs zoekt Personeel'. Spijtig genoeg veranderde hun droom in een nachtmerrie en keerden ze al snel terug naar België. Thomas doet nu exclusief bij Showbizz24 zijn verhaal over hoe het nu met hen gaat.

“We willen het hoofdstuk Zanzibar liefst zo snel mogelijk vergeten. En ondertussen zijn we al aan een nieuw avontuur begonnen in Tenerife”, vertelt Thomas aan Showbizz24.

“Nadat we Zanzibar hadden verlaten, hebben we 2 weken de tijd genomen om over onze toekomst na te denken. We wilden absoluut niet bij de pakken blijven zitten.” 

Tenerife bleek de gedroomde plek voor het koppel om naartoe te gaan. “Ileen en ik wilden graag naar een plek met zon, surf- en werkgelegenheid en aangename leefomstandigheden. En we spreken ook allebei Spaans. Tenerife kwam dus al snel in ons vizier en voldeed aan al onze wensen.”

“Toen onze bestemming vaststond, hebben we onze spullen ingepakt en zijn samen met onze hond Paco richting Spanje gereden. In Huelva heeft de overzetboot ons naar Tenerife gebracht.”

Thomas en Ileen konden ook snel aan de slag op het eiland. “Ileen vond op dag twee op het eiland al een job en ik de volgende dag. Ileen werkt nu als receptioniste in een hotel. Zelf werk ik als gids en vaar met toeristen in een zeekayak tot bij de schildpadden en dolfijnen in de oceaan.” 

“We hopen nog steeds om ooit zelf iets op te starten”, laat Thomas nog weten. En het leven in Tenerife bevalt hen duidelijk. “We zijn heel blij met deze doorstart. En genieten van elk moment.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.