BREAKING NEWS Ex-VTM-Nieuwsanker Ingrid De Putter onverwacht overleden
PMN
Ex-VTM-Nieuwsanker Ingrid De Putter onverwacht overleden
Foto: Photo News

Er is droevig nieuws uit showbizzland. Ex-VTM-nieuwsanker Ingrid De Putter is geheel onverwacht overleden. Ze werd 66 jaar.

Ingrid De Putter was in de startperiode van VTM nieuwsanker bij de zender. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Ze is maandagmiddag onverwacht overleden in haar slaap. Ingrid begon haar journalistieke carrère bij de VRT waar ze teletekst mee vorm gaf.

In 1989, bij de start van VTM, maakte ze de overstap naar de commerciële omroep. Ze groeide al snel uit tot een nieuwsanker. In 2004 moest ze door een blessure aan haar oog stoppen met het nieuws te lezen. Ze werd eindredacteur.

Journalist Conny Justé kon Ingrid onlangs nog interviewen. Zij zegt aan Het Nieuwsblad dat niets liet uitschijnen dat het niet goed met haar zou gaan. “Ik ben erg geschrokken toen ik het nieuws van haar overlijden hoorde."

In 2010 moest Ingrid om medische reden stoppen met te werken. "Toen was ze niet meer mobiel." De laatste jaren kende ze heel wat fysieke problemen. Toen ze in februari op pensioen ging, hoopte ze dat alles weer beter zou gaan.

“Dan wilde ze echt van het leven genieten. Ze las heel veel, zat heel graag in haar tuin ook. Ze ging graag op restaurant. Ingrid las ook nog alle kranten en keek naar al het nieuws op tv. Het nieuws liet haar absoluut niet los. Maar lang heeft ze helaas niet meer kunnen genieten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.