Eventuele terugkeer 'De Pfaffs' zorgt voor onenigheid: "Zij wil het niet, dat is duidelijk"
COS
Eventuele terugkeer 'De Pfaffs' zorgt voor onenigheid: "Zij wil het niet, dat is duidelijk"
Foto: Instagram @pfaff.jeanmarie

Twintig jaar geleden kregen Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff een bijzondere vraag: of ze een realityreeks wilden maken. Het antwoord daarop kennen we natuurlijk.

In 2002 startte VTM met de uitzendingen van 'De Pfaffs'. In het begin haalde de realityreeks wekelijks bijna 1 miljoen kijkers. Jaar na jaar daalden de cijfers. De elfde reeks deed het met bijna 600.000 kijkers nog best goed. Toch kwam er een einde aan de reeks.

'De Pfaffs' betekende de start van het realitygenre op de Vlaamse televisie. Het genre kent sinds een tijdje een revival met onder meer 'Château Planckaert' en 'De Verhulstjes' als grote successen. Ook 'De Pfaffs' kunnen we op VTM opnieuw zien, al gaat het dan wel om herhalingen.

Een nieuwe reeks over de familie Pfaff - zoals die er ook kwam van de familie Planckaert - is iets waarover al vaak gesproken is. We horen echter telkens dat de familie het onderling niet eens raakt. Dat blijkt ook uit een interview in Nina. Zo zou Debby Pfaff zou "graag" een nieuwe reeks van 'De Pfaffs' willen.

"Ik ga dan echt voor het diamantje: de beelden. Maar Lyndsey wil het niet, dat is duidelijk", zegt ze in Nina. "En Kelly heeft aar eigen realitysoap al", verwijst de oudste Pfaff-zus naar 'Expeditie Gooris'. "Voor mij hoeft het tv-gegeven niet. Het is goed, hier in het onbekende", reageert Lyndsey.

Meer nieuws

Meer nieuws

.