Evelyn heeft na 'Boer Zkt. Vrouw' een verrassend nieuwtje te delen
COS
Evelyn heeft na 'Boer Zkt. Vrouw' een verrassend nieuwtje te delen
Foto: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' zien we zondag met welke twee vrijgezellen boerin Elien en boer Cyriel het avontuur zullen verderzetten. Bij Garry, William en Kim viel die keuze vorige week al.

Kim koos ervoor om Emi en Ginny op de aardappelboerderij te houden. Bij William maakten Amber en Titjana de beste indruk. Boer Garry hoefde zelf niet te kiezen. Barbara verliet de boerderij zelf en ook Evelyn maakte het Garry wat later makkelijk.

Evelyn zag hoe verliefd Garry en Els op elkaar waren en liet ze hun avontuur samen al wat vroeger dan gepland starten. Maar voor Evelyn hoeven we niet te treuren, want ook zij heeft intussen de liefde gevonden!

"Vlak na de opnames van 'Boer Zkt. Vrouw' schreef ik me in een impulsieve bui bij een datingsite in. Nadat ik eerst heel wat oneerbare voorstellen had gekregen, stootte ik plots op een deftige man", vertelt ze in TV Familie.

Met Nick sprak Evelyn snel af en het leidde tot een mooie relatie die heel goed loopt. Er wordt zelfs al over samenwonen gepraat. "Maar alles op z'n tijd. In ieder geval: ik ben heel gelukkig", aldus Evelyn. Mooi om te horen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.