The Masked Singer Erik Van Looy door 'The Masked Singer' in bijzonder lastig parket bij 'De Slimste Mens'
COS
Erik Van Looy door 'The Masked Singer' in bijzonder lastig parket bij 'De Slimste Mens'
Foto: VTM

Radijsje was een van de meest opvallende figuren in 'The Masked Singer'. De meest mysterieuze was hij zeker niet. Iedereen wist meteen dat het Erik Van Looy was.

Eigenlijk zat er enkele maanden geleden al een onbedoelde hint naar de 'The Masked Singer'-deelname van Erik Van Looy in 'De Slimste Mens Ter Wereld', dat enkele maanden na het VTM-programma werd opgenomen.

"De redactie, die niet op de hoogte was, kwam plots met het idee om het seizoen te beginnen met een 'The Masked Singer'-parodie, waarbij ze een cartoonversie van mijn hoofd op het lijf van Herman Brusselmans wilden zetten", zegt Erik in Humo.

Heel leuk, maar de redactie wilde hem 'It's Not Unusual' van Tom Jones laten zingen. "Een moeilijk parket voor mij, want ik had net dát nummer gezongen in de echte 'The Masked Singer'", bedenkt Erik zich.

"De hoofdredacteur, één van de enigen die wél op de hoogte was, heeft dan maar wat verzonnen bezwaren geopperd, zodat Herman uiteindelijk 'Fly Me to the Moon' heeft gezongen. Ook heel mooi", aldus Erik Van Looy.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.