Er moet 'VTM Nieuws'-anker Dany Verstraeten iets van het hart na overlijden Ingrid De Putter
COS
Er moet 'VTM Nieuws'-anker Dany Verstraeten iets van het hart na overlijden Ingrid De Putter
Foto: VTM

Maandag raakte het nieuwe bekend dat Ingrid De Putter, ex-VTM Nieuws-gezicht, onverwacht is overleden. Ze werd amper 66 jaar.

Ingrid De Putter ging in 1989, bij de start van VTM, aan de slag bij de gloednieuwe zender. Ze had daarvoor acht jaar bij de VRT gewerkt. Bij VTM zou Ingrid het opsporingsprogramma 'Oproep 2020' gaan presenteren en was ze te zien in 'Recht van antwoord'.

Ingrid werd vooral bekend als journaliste en presentatrice bij 'VTM Nieuws'. Ze werkte vooral in duo met Marc Dupain, maar ook met Dany Verstraeten was ze vaak op het scherm te zien. "Ingrid heeft heel veel betekend voor 'VTM Nieuws', zowel als anker en later ook als eindredacteur", zegt Dany aan HLN.

"Ze was een pittige collega met heel veel energie. Naast een harde werkster, was zij toch vooral ook een levensgenieter, met een passie voor een goed glas wijn", aldus Dany Verstraeten na het overlijden van zijn ex-collega.

Ingrid verdween in 2004 van het scherm omwille van een oogblessure. Bij VTM ging ze nog aan de slag als eindredacteur, maar in 2010 verliet ze de zender om medische redenen. Ze was na afscheid als schermgezicht in de wijnbranche gestapt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.