VTM

Er moet Joren nog wat van het hart na harde woorden over Lien in 'Blind Getrouwd'

door: COS
Lien en Joren
Afbeelding bron: VTM

Joren Dumont en Lien Opdebeeck gaan na 'Blind Getrouwd' als een gescheiden man en vrouw verder. Het experiment was voor hen jammer genoeg geen succes.

Lien Opdebeeck en Joren Dumont kenden een moeizaam parcours in 'Blind Getrouwd'. Tijdens de huwelijksreis voelden ze al dat het voor hen niet makkelijk zou worden. Toch bleven we samen met het koppel hopen op een mooie afloop. 

Joren vertelde in zijn speech dat hij zich wou blijven smijten en dat heeft hij naar zijn gevoel ook gedaan. "Maar ik weet eigenlijk nog altijd niet goed wie er hier nu voor mij staat", klonk het enigszins scherp bij Joren.

"De Lien van het eind van het experiment was een helemaal andere dan die van aan het begin. Moest die van het einde er altijd zijn geweest, was de kans dat het iets ging worden veel groter", zegt Joren bij HLN.

"Maar in het begin raakte ik moeilijk bij haar binnen. Je mag ook niet vergeten dat die tien afleveringen in een periode van slechts zes weken zijn opgenomen hé, dat is echt heel weinig", besluit Joren.