Er moet Jacques Vermeire wat van het hart over onverwachte relatiebreuk zoon Maxime
COS
Er moet Jacques Vermeire wat van het hart over onverwachte relatiebreuk zoon Maxime
Foto: VTM

'De Vermeires' toont ons elke zaterdag het dagelijkse leven van Jacques Vermeire en zijn gezin. Deze week maakt de familie Phantasialand onveilig.

Jacques Vermeire zat vorig jaar plots met een leeg nest. Nadat Maxime Vermeire al een tijdje met zijn vriendin Isabeau samenwoonde, besloot ook Julie Vermeire te gaan samenwonen met haar vriend Laurins Dursin.

Vorig jaar kwam het echter onverwachts tot een breuk tussen Maxime en Isabeau. Maxime trok terug in bij zijn vader. "Mijn huis is groot genoeg, mijn kinderen zijn altijd welkom", zegt Jacques in Story.

"Alleen heeft Maxime een nieuwe slaapkamer, zijn ouder kamer is nu een museum", lacht Jacques. "Jammer dat hij niet meer samen is met Isabeau, want ze is een tof meisje, maar daar kan ik niet in tussenkomen."

Maxime en Isabeau zetten als vrienden een punt achter hun relatie. Toch besloten ze elkaar niet meer te volgen op Instagram. In het hart van Julie en Jacques heeft Isabeau wel nog steeds een plekje. Zij liken nog geregeld foto's van haar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.