Er is Ingeborg iets opgevallen aan nieuw 'Blind Getrouwd'-concept: "Kan je al zien"
STG
Er is Ingeborg iets opgevallen aan nieuw 'Blind Getrouwd'-concept: "Kan je al zien"
Foto: VTM

Ingeborg Sergant timmert opnieuw aan haar carrière op televisie. Tegenwoordig is ze steeds vaker te zien op televisie. Ook in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' laat de presentatrice opnieuw van zich horen.

Het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' komt er bijna aan. De opnames zijn volop aan de gang. Enkele weken geleden werden we nog verrast door de makers van het programma.

Hoewel het programma vorige zomer al een flinke make-over kreeg, doen de makers er dit seizoen nog een schepje bovenop. Drie kandidaturen die de selectieproeven doorlopen hebben, maar voor wie geen match werd gevonden, gaan binnenkort misschien toch nog trouwen. 

Voor een nieuwe reeks op VTM Go zijn de makers op zoek naar een extra koppel die exact hetzelfde traject zullen doorlopen als de koppels die verschijnen in de reeks op televisie. Inschrijven kan via de website van VTM. Ingeborg heeft nog een goede raad voor toekomstige kandidaten.

"Kijk zeker nog eens naar het filmpje", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Al stelt ze zich toch vragen bij de manier waarop het filmpje werd ingeblikt. "Ik vind dat je de mensen wel heel goed herkent", klinkt het.

"Ik dacht dat het nog meer blind zou zijn. Je ziet echt de oogopslag en hun lichaamsbewustzijn, hoe ze bewegen en hoe ze met hun armen. Je kan eigenlijk al verliegd op hen door ze te zien", besluit Ingeborg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.