Blind Getrouwd Emotionele aanvaring tussen Joren en Lien in 'Blind Getrouwd': "Daarvoor traantje weggepinkt"
COS
Emotionele aanvaring tussen Joren en Lien in 'Blind Getrouwd': "Daarvoor traantje weggepinkt"
Foto: VTM

Voor de koppels in 'Blind Getrouwd' begint de tijd te dringen. Tijdens het samenwonen stoten verschillende koppels op problemen of een gebrek aan gevoelens.

Ook bij Lien Opdebeeck en Joren Dumont loopt niet alles van een leien dakje. Joren vindt het niet fijn dat Lien soms wat bot is. "Dat is heavy. Ik heb het gevoel dat ik daar tot nu toe altijd redelijk goed mee heb kunnen omgaan, maar het is zowat zonder reden. En dat is moeilijk", vertelt Joren aan een vriend.

Buiten de camera's kwam het tot een lastig gesprek. "We hebben gisteren eens serieus gebabbeld op mijn aanvraag. En het is er allemaal eens uitgekomen", zegt Joren. "Ik ben binnengekomen en ik heb gezegd: 'Ik ben hier niet om een goednieuwsshow te brengen.' Voor één keer niet. En ja, dat was heavy."

"Dat is wel binnengekomen bij mij", geeft Lien toe. "Ik wil helemaal zo niet zijn. Ik wil niet de botte, grove Lien zijn. Ik heb daarvoor ook een traantje weggepinkt, omdat dat zo wel even een realitycheck is", vertelt ze.

Joren en Lien hebben het wel goed uitgepraat. "En we gaan er veel volle bak tegenaan met de tijd die nog resteert", zegt Joren. Lien is van dezelfde mening. "Oké, misschien zijn die gevoelens er nog niet. So what? Ik laat het gewoon op mij afkomen en dat heeft zo veel deugd gedaan."

Meer nieuws

Meer nieuws

.