Emoties lopen hoog op bij K3'tje Julia Boschman: "Het is gedaan, K3 stopt!"
COS
Emoties lopen hoog op bij K3'tje Julia Boschman: "Het is gedaan, K3 stopt!"
Foto: VTM

In 'Marble Mania' wordt knikkeren naar het allerhoogste niveau getild. Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 de eer om het knikkerseizoen te openen onder leiding van host Kürt Rogiers en commentator Kamal Kharmach.

Elk K3’tje krijgt op zaterdag 12 februari haar eigen kleur en bijhorende supporterstribune en toont haar meest behendige én competitieve kant. Eén ding is zeker: tijdens de rondes gaat het er bikkelhard aan toe.

Met de 'Wipe Out' gunnen Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen hun nieuwe collega Julia Boschman geen enkel punt. Eén voor één worden de knikkers van Julia van de baan geschoten.

Julia reageert verontwaardigd. "Ben jij eigenlijk nog graag bij K3?", vraagt presentator Kürt Rogiers zich af. "Nee", klinkt het resoluut. "Kürt, help mij alsjeblieft. Niemand ziet het, niemand heeft het door."

Ook de laatste knikker van Julia wordt genadeloos van de baan weggeslagen door Marthe. "Het is gedaan, K3 stopt!", roept Julia het uit.

Wie mag zich na de zenuwslopende finale dé absolute knikkerkampioen van K3 noemen? Dat zien de kijkers op zaterdag 12 februari om 20u25 bij VTM in de eerste aflevering van 'Marble Mania'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.