VTM

Eline & Younes uit 'Huis Gemaakt' reageren op kritiek na crowdfunding: "Zou te zot voor woorden zijn"

door: COS
Younes en Eline in 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

Op woensdag 1 juni moesten Eline & Younes in 'Huis Gemaakt' de duimen leggen voor Anaïs & Cedric. Het Antwerpse koppel won hun eigen gerenoveerde huis.

Eline & Younes moesten na de finale van 'Huis Gemaakt' met lege handen naar huis. Dat zagen hun fans niet graag gebeuren en dus werd er meteen een crowdfundingsactie op poten gezet. Die leverde al 26.000 euro op.

Voor het Limburgse koppel doet het enorm deugd dat mensen zo met hen inzitten. Het verzacht de pijn van het verlies toch een beetje en het is een mooie stap in de richting van hun eigen gerenoveerde huis toch te kunnen kopen.

Er komt ook wel kritiek, omdat er mensen zijn die crowdfundingsacties nodig hebben voor levensbedreigende zaken. "Die reactie hebben we al vaak gelezen, maar mensen moeten beseffen dat wij daar niet om gevraagd hebben", benadrukt Eline in Flair.

"Wij leven zelf ook mee met mensen die het nog veel slechter dan wij hebben in de wereld en we steunen ook enkele goede doelen. Maar we zijn tegelijkertijd heel dankbaar voor deze actie en we gaan dat natuurlijk niet weigeren, dat zou te zot voor woorden zijn", besluit de Limburgse.