Eline & Younes uit 'Huis Gemaakt' hebben triest nieuws te delen
COS
Eline & Younes uit 'Huis Gemaakt' hebben triest nieuws te delen
Foto: VTM

Vorige week was er geen goed nieuws voor Eline & Younes in 'Huis Gemaakt'. Het waren Anaïs & Cedric uit Antwerpen die met de hoofdprijs naar huis gingen.

De kijkers van 'Huis Gemaakt' willen niet dat Eline & Younes in de kou blijven staan. Er werd dus meteen na de finale een crowdfunding gelanceerd. Die leverde al meer dan 29.000 euro op voor het jonge koppeltje.

Eline & Younes hopen dat ze met dat duwtje in de rug een bod kunnen doen op hun huis in Beringen. Voor het koppel is het momenteel nog in spanning afwachten wat de vraagprijs van het huis zal worden.

Het Limburgse koppel wil dolgraag een woning vinden om samen met Elines dochtertje Lena een mooie toekomst tegemoet te gaan. Enkele huisgenoten zullen jammer genoeg niet kunnen meegaan: de kippen.

"Omdat we tijdens de week niet thuis waren, zijn de kippen tijdelijk naar mijn ouders verhuisd. Maar daar heeft een marter hen uit hun kot gehaald. Ze zijn helaas allemaal spoorloos verdwenen en opgegeten", laten Eline & Younes met pijn in het hart weten in HLN.

Meer nieuws

Meer nieuws

.