Eline & Younes reageren op crowdfundingsactie na 'Huis Gemaakt'
COS
Eline & Younes reageren op crowdfundingsactie na 'Huis Gemaakt'
Foto: VTM

Woensdag 1 juni wonnen Anaïs & Cedric hun droomhuis in 'Huis Gemaakt'. Voor Eline & Younes was er geen goed nieuws. Zij zien het huis in Beringen aan zich voorbijgaan. Of toch niet?

Net als vorig jaar zijn er weer inzamelacties opgestart. Lori Ooms, de beste vriendin van Eline, startte een GoFundMe-crowdfunding voor Team Blauw. Er werd al meer dan 900 keer gedoneerd en al meer dan 20.000 euro ingezameld.

Eline & Younes hadden het niet verwacht, maar ze zijn natuurlijk dolblij met het initiatief. Het brengt hen één stap dichter bij hun droom: het huis in Beringen, waar hun bloed, zweet en tranen inzitten, toch kunnen kopen.

"Van overal krijgen we berichten van mensen die met ons inzitten en trots op ons zijn. Al die steun verzacht de pijn wel. Het is mooi dat ze willen helpen om onze droom waar te maken", zegt het koppel in Het Nieuwsblad.

Het liefst zouden ze met het geld het huis in Beringen kopen. "Ons droomhuis, omdat we daar zelf aan elke centimeter hebben gewerkt. Maar we weten nog niet wat de vraagprijs gaat zijn en of dat dus haalbaar is", besluit het koppel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.