Eline & Younes laten van zich horen na nederlaag in 'Huis Gemaakt' en hebben boodschap voor Anaïs & Cedric
COS

Het doek viel gisteren in 'Huis Gemaakt'. Het waren Anaïs & Cedric die de sleutel van hun huis in Antwerpen overhandigd kregen. Eline & Younes moesten met lege handen naar huis.

"Dat was het dan voor ons... Wij vielen voor het huis maar het doek viel niet voor ons", schrijft Eline Lambrix met een gebroken hart op Instagram. Ze wil vervolgens wat kwijt aan verschillende belangrijke personen.

Allereerst wil ze wat kwijt aan Anaïs en Cedric. "Wij hadden van niemand liever willen verliezen dan van jullie twee. Proficiat en geniet van jullie harde werk! Wij zijn ongelofelijk trots op jullie, snottebellekes."

Daarnaast bedankt Eline haar ouders voor alles wat ze de voorbije maanden gedaan hebben voor Eline & Younes. Ook de 'Huis Gemaakt'-crew verdient een bedankje, omdat ze het koppel elke dag door dik en dun gesteund hebben.

Wonderbaarlijk fier

En natuurlijk: "MIJNE YOUNES, onwetend begonnen wij aan dit avontuur. Wij hebben zoveel bijgeleerd, we hebben een fucking huis verbouwd! WIJ?! Jij hebt het niet makkelijk gehad met mij. Waar jij jouw uiterste best deed, zag ik soms traag geklungel. Jouw niet superhandige handen hielpen ook niet echt."

"Wat wel hielp was jouw motivatie, gedrevenheid, passie, liefde, wilskracht, positivisme en geweldige lach. Van alle mensen op de wereld is er vandaag de dag niemand die zo fier als ik ben. Wonderbaarlijk fier, op jou! Dank je wel voor jouw geduld en dat wij dit avontuur samen hebben gedeeld. Ik hou van u", aldus Eline.

Dina Tersago is geraakt door het bericht. "WAUW! Eline, wat een prachtige woorden! Exact zoals we jullie kennen. Prachtige mensen met een prachtige ziel. Het was een eer en een genoegen om jullie te leren kennen", aldus de presentatrice van 'Huis Gemaakt'.

https://www.instagram.com/p/CeRniEOog79/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CeRx_GrIEf3/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.