Eline & Younes hebben een belangrijke boodschap voor alle 'Huis Gemaakt'-kijkers
COS
Eline & Younes hebben een belangrijke boodschap voor alle 'Huis Gemaakt'-kijkers
Foto: VTM

Begin juni was er in 'Huis Gemaakt' erg goed nieuws voor Anaïs & Cedric. Eline & Younes gingen met lege handen naar huis, maar niet voor lang...

Net als vorig jaar werd meteen een crowdfunding gestart voor het verliezende koppel. Die bracht intussen meer dan 30.600 euro op voor Eline & Younes. Nu hebben Younes en Eline een boodschap voor alle 'Huis Gemaakt'-kijkers.

"De afgelopen twee weken zijn voor ons echt... vies geweest", zegt Eline. "Alsof er iemand gestorven is", vult Younes aan. "Maar hier zitten we. We kunnen ondertussen terug lachen", zegt Eline.

"Wie gunt een crowdfunding aan een Chinees en een Marokkaan?", grapt Younes. "Blijkbaar bijna heel Vlaanderen. Nooit hadden we dit verwacht", richt Younes zich tot Eline.

Oranje muren en Chinese doeken

"Dankzij jullie kunnen we een huis kopen. Dat konden we hiervoor niet", benadrukt Eline. Of dat in Beringen zal zijn, weten ze nog steeds niet zeker, want ze weten nog niet hoeveel het huis zal kosten.

"Is het niet het huis in Beringen dan is het een ander huis", merkt Younes op. Dat zouden ze zich dan opnieuw helemaal eigen maken. "Met opnieuw oranje muren, Chinese doeken en tegels. Copy paste", aldus Eline.

"Echt waar: heel erg bedankt om dit mogelijk te maken voor ons, om ons echt gewoon een betere toekomst te gunnen. Ik meen dit uit de bodem van m'n hart", aldus Younes.

https://www.instagram.com/reel/CfI1fW2jGgA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.