Eline & Younes doen Cedric in tranen uitbarsten in 'Huis Gemaakt': "Kan ik van wakker liggen"
COS

Een dag na de 'Huis Gemaakt'-overwinning van Anaïs & Cedric ging Dina Tersago langs bij het koppel. Ze liet hen onder meer niet-vertoonde beelden en een filmpje van het verliezende koppel Eline & Younes bekijken.

De beelden van Eline & Younes raken het winnende koppel enorm. Vooral Cedric krijgt het erg moeilijk. Hij barst in tranen uit. Zeker wanneer Eline & Younes nog wat bijzonder mooie woorden over hebben voor hun concurrenten.

"Als er één koppel is waarvan ik wil verliezen, dan wel Cedric en Anaïs, want het zijn echt topmensen met het hart op de juiste plaats. Ze verdienen dit ook gewoon superhard", klonk het na de nederlaag van Eline & Younes.

"Ik gun die echt al het geluk in de wereld, echt waar", zegt Cedric door zijn tranen heen. "Da's echt een zware pil om te slikken, want je neemt ergens ook hun ding af. Je bent zelf megagelukkig, maar da's iets waar je van wakker kan liggen, omdat je ook wel ergens hun droom hebt weggenomen. Ik vind dat echt heel erg."

"Dat zijn ook gewoon echt super superlieve mensen met het hart op de juiste plaats en die hebben daar ook zo hard voor gestreden en voor gewerkt en die hadden dat ook zo hard verdiend", klinkt het bij Anaïs. 

Dat ze nog zoveel mooie woorden hebben voor Anaïs & Cedric vindt het koppel "echt niet normaal. Da's echt ongezien. Dat vind ik echt heel erg", aldus Cedric. "Ik hoop echt dat zij ook wel op een dag hun huisje kunnen kopen met Lena. Ze verdienen dat echt enorm, enorm, enorm hard", besluit Anaïs.

Meer nieuws

Meer nieuws

.