Eline en Younes uit 'Huis Gemaakt' krijgen verrassend nieuws over huis dat ze verbouwden
COS
Eline en Younes uit 'Huis Gemaakt' krijgen verrassend nieuws over huis dat ze verbouwden
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' waren het Anaïs en Cedric die in juni de sleutel van hun Antwerpse woning overhandigd kregen. Eline en Younes gingen met lege handen naar huis.

Fans van Eline & Younes zetten meteen een crowdfundingsactie op poten om ervoor te zorgen dat ze het nodige duwtje in de rug kregen. Vorig jaar hadden 'Huis Gemaakt'-fans immers al aangetoond dat ze erg meeleefden met de verliezende koppels. En dat toonden ze ook bij Eline & Younes.

Voor het Limburgse koppel werd zo'n 30.000 euro opgehaald. Een mooi bedrag, maar niet genoeg om bij de bank een lening te krijgen voor het huis dat ze verbouwden in Koersel bij Beringen. De vraagprijs voor de woning lag - ook met een kleine tegemoetkoming - te hoog.

Op zondag 28 augustus werd nog een kijkdag georganiseerd. Die was zowel voor fans als geïnteresseerden. Verschillende mensen deden een bod, maar het zijn Bart en Michelle die zich sinds afgelopen weekend de trotse eigenaars van de woning mogen noemen.

Het woning ging boven de vraagprijs van 395.000 euro onder de hamer. "De afwerking is beter dan verwacht. We zijn niet teleurgesteld. Uiteindelijk zijn we alle twee handig genoeg om zelf nog de puntjes op de i te zetten", citeert Het Belang van Limburg het koppel bij 'VTM Nieuws'.

https://www.instagram.com/p/Chz9K71owWZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.