Elien uit 'Boer Zkt. Vrouw' teleurgesteld: "Jammer dat ik pas zo laat werd ingelicht"
COS
Elien uit 'Boer Zkt. Vrouw' teleurgesteld: "Jammer dat ik pas zo laat werd ingelicht"
Foto: VTM

Naast de vier boeren is er in dit seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' ook weer een boerin bij. De 26-jarige Elien weet heel goed wat ze wil.

Het was Elien tot nu toe nog niet gelukt om de ware tegen het lijf te lopen op een fuif. Toen VTM haar de vraag stelde om deel te nemen aan 'Boer Zkt. Vrouw' werd ze na een tijdje twijfelen door haar ouders over de streep getrokken.

Bij HLN geeft Elien wel toe dat ze teleurgesteld was over het 'blinde' concept. Voor het eerst werden de boeren en boerin namelijk niet getoond. Hun uiterlijk bleef geheim in de filmpjes waarin ze zichzelf moesten voorstellen.

Gegadigden wisten dus niet voor wie ze zich inschreven. "Ik heb daar zeker mijn twijfels bij, want ik zou mezelf ook nooit inschrijven voor een boer die ik nog nooit gezien heb", geeft Elien toe.

Daarnaast was Elien niet eens op de hoogte over het nieuwe concept. "Amper vijf minuten voor opname vertelde de productie mij dat er een nieuw concept was. Echt jammer dat ik pas zo laat werd ingelicht", aldus Elien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.