Elien barst in tranen uit in 'Boer Zkt. Vrouw': "Dan ga je nooit meer iemand vinden"
COS

Vanaf zondag 24 april zullen er moeilijke knopen moeten worden doorgehakt. Dan zullen verschillende vrijgezellen de boerderijen in 'Boer Zkt. Vrouw' moeten verlaten.

Na haar 24-urendate met Lorenz lijkt Elien het nog moeilijker te hebben gekregen om een keuze te maken. Als Elien puur naar het bedrijf kijkt, is Stijn de perfecte keuze. Al twijfelt ze wel, omdat hij wat teruggetrokken is. "Die heeft heel veel vrienden en is een heel sociale, maar het komt er nu precies niet meer uit. Dat mis ik wel een beetje."

Lorenz is dan weer helemaal tegenovergesteld. "Een heel vlotte, uitbundige, maar ik hou daar ook wel van. Die kan mij ook wel aan, denk ik. En die heeft ook nog een gevoelige kant", merkt Elien op. "Bij Dries twijfel ik nog het hardste. Da's de knapste die erbij zit, maar die woont 200 kilometer verder."

Haar ouders beginnen zich wel zorgen te maken. "Elien heeft zoveel vrienden en kennissen, dat men altijd versteld staat: Hoe is dat mogelijk dat Elien nog vrijgezel is? Die is immens populair, maar Elien heeft met iedereen een goede klik, dus dat maakt het voor haar moeilijk."

Elien voelt de druk van haar ouders en barst in tranen uit. "Ons mama zegt dan: 'Als er uit zestig man niemand blijft, dan lig het echt aan jou, dan ben je gewoon echt veel te kieskeurig, dan ga je nooit meer iemand vinden'. Dat zeggen die tegen mij. Die leggen altijd zo'n druk op mijn schouders. Dat vind ik wel moeilijk."

'Boer Zkt. Vrouw', zondag 24 april om 19.55 uur op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.