Einde voor Francesca in 'Familie'? Jef De Smedt deelt cryptische boodschap
COS

De handtas van Francesca viel om in 'Familie'. Jan vindt twee vliegtuigtickets: eentje voor Francesca en eentje voor Victor. Ze heeft de achternaam van Victor zelfs al veranderd naar 'Hermans'.

"Ze hebben mij ertoe gedwongen. Waarom mag een grootmoeder aan kleinzoon niet zien?", klinkt het verontwaardigd bij Francesca wanneer Jan haar confronteert. "Omdat ge niet te vertrouwen zijt", reageert Jan, die uiteindelijk het noodnummer belt om een poging tot ontvoering aan te geven.

"Ze acteert heel goed. En Jan trouwens ook. Sterk stukje acteerprestaties", klinkt het na de aflevering van vrijdag. "Was te voorspellen dat ze dit ging doen", zegt een andere kijker. "Spijtig dat ze deze rol moet spelen, verder een zeer goede actrice."

"Volgens mij hadden ze het toch spannender mogen maken en ze laten vertrekken", stelt een kijker voor. "Ze zouden haar beter uit de serie gooien", klinkt het bij een andere. Een exit lijkt er snel te kunnen komen als we Jef De Smedt (Jan) mogen geloven.

"Bedankt Veerle en onze regisseur voor de mooie scènes die we samen mochten spelen", schrijft hij. Na Jans ontdekking zal hij natuurlijk geen contact meer willen of is er meer aan de hand en vertrekt Veerle Eyckermans definitief mét of zonder Victor?

https://www.instagram.com/p/CcH2eUvjl8u/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.