Reactie Eerste verschillen duidelijk bij Lien en Joren in 'Blind Getrouwd': 'Je ziet ze denken: 'hou je mond'"
PMN
Eerste verschillen duidelijk bij Lien en Joren in 'Blind Getrouwd': 'Je ziet ze denken: 'hou je mond'"
Foto: VTM

Morgen kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Nu de koppels getrouwd zijn en het grootste huwelijksfeest erop zit kunnen ze beginnen aan de huwelijksreis.

In de aflevering van morgen worden de verschillen meteen duidelijk. VTM deelde de eerste beelden. Daarop is te zien hoe actief Joren is in de ochtend. "Gij zijt wel zeer actief al 's morgens, moet ik zeggen", zegt Lien. "Ja hé, dat is een probleem hé", reageert Joren, die daarna vraagt of Lien voor hem een cappuccino wil maken.

Heel wat kijkers reageren intussen op de beelden. "Die zou zijne cappuccino zelf kunnen gaan maken van mij...zo irritant om zoiets 's ochtends te vragen", klinkt het onder andere. "Je ziet ze denken: hou je mond", reageert nog een volger.

Een volger denkt alvast dat Lien en Joren er wel zullen in slagen om een gulden middenweg te vinden. "Dat komt wel goed... Joren gaat daar wel aan wennen en zijn vrouwke even tijd te gunnen om wakker te worden... En haar een cappuccino brengen in plaats van andersom...", klinkt het nog.

https://www.instagram.com/tv/Ci6zo4qt8Y5/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.