Eerste namen melden zich aan voor 'Tien Om Te Zien': 'Ook deze internationale ster tekent present!'
COS
Eerste namen melden zich aan voor 'Tien Om Te Zien': 'Ook deze internationale ster tekent present!'
Foto: VTM

'Tien Om Te Zien' keer deze zomer terug. Tussen 25 juli en 10 augustus zetten artiesten de zeedijk van Westende op stelten, onder goedkeurend oog van presentatie-kwartet Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

'Tien Om Te Zien' verwelkomt op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus de crème de la crème uit de muziekwereld. Elke aflevering komen de allerbeste hits van het moment aan bod in een hitparade. Die songs worden afgewisseld met enkele golden TOTZ-oldies én een internationale gast.

De eerste Zes Om Te Zien zijn nu al bekend. Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader en Pommelien Thijs hebben hun komst bevestigd. Ook de nostalgische meidengroepen Sha-Na en Opium zullen er zijn. Voor hen wordt het een eenmalige terugkeer, speciaal voor 'Tien Om Te Zien'.

Naast deze toppers van eigen bodem verwelkomt 'Tien Om Te Zien' op 26 juli ook al een eerste grote internationale artiest. Niemand minder dan Sam Ryder zakt af naar de zeedijk van Westende om er zijn hit SPACE MAN, waarmee hij tweede werd op het Eurovisiesongfestival, te brengen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.