BREAKING NEWS Eerste 'Lego Masters' - winnaar Jan Pennings overleden
PMN
Eerste 'Lego Masters' - winnaar Jan Pennings overleden
Foto: VTM

Er is geen goed nieuws. Jan Pennings (31), de eerste winnaar van 'Lego Masters', is overleden. De oorzaak van zijn overlijden is nog niet bekend.

Lola Nouwens maakte het nieuws bekend via haar Instagram. Ze is zijn ex-echtgenote en nam ook samen met hem deel aan 'Lego Masters'. "Intens verdrietig & vooral onwerkelijk: Jantje is er niet meer", schrijft ze.

"Ik ben ongelooflijk dankbaar voor zijn aanstekelijke levenslust, oneindige creativiteit en onverwoestbaar optimisme, voor zijn vriendschap en liefdevolle zorgzaamheid, voor zijn rare humor en hysterische lach. Maar bovenal ben ik ongelooflijk droevig." 

"Want man, ik mis 'm nu al. De familie vraagt om rust en privacy."

En ook Kürt Rogiers, die het programma presenteert, reageert via Instagram op het droevige overlijden. "Van de doden niks dan goed, maar ik durf te zeggen dat hij 1 van de meeste constructieve positieve kandidaten was dat ik in al die programma’s heb zien voorbij komen."

"Uiteindelijk heeft die vreselijke ziekte een streep getrokken over dit jonge leven. Maar ik weet zeker lieve Jan dat er in de hemel voor jouw een waanzinnige brickshop staat te wachten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CRHWW7dlcTw/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CRHXmEgD1m5/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.