Blind Getrouwd Eerste barsten pijnlijk zichtbaar in 'Blind Getrouwd': 'Koppel beslist apart te slapen'
COS
Eerste barsten pijnlijk zichtbaar in 'Blind Getrouwd': 'Koppel beslist apart te slapen'
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' leren de koppels elkaar beter kennen op de huwelijksreis. Sommige koppels kwamen ook al in aanraking met elkaar minpuntjes.

Joren Dumont en Lien Opdebeeck bleken al op de eerste ochtend van de huwelijksreis van elkaar te verschillen. In de auto bespraken Joren en Lien hun minpuntjes. Zo weet Joren dat hij soms een beetje te druk is voor Lien. "Maar ik ga er proberen rekening mee te houden", vertelde hij.

Wanneer de koppels in de aflevering van 3 oktober aan boord gaan van de 'Love Boat' lijkt Joren er toch een beetje teveel rekening mee te hebben gehouden. Het valt iedereen op dat Joren wat aan de stille kant is en zich een beetje inhoudt.

"Ik vind dit zo jammer want hij is een topkerel, super joviaal, energetisch en het komt er vandaag niet uit", merkt Brecht op. Joren geeft inderdaad toe dat hij Liens opmerking ter harte probeert te nemen. "Ik wil daar dan op proberen te werken, maar dat valt dan blijkbaar onmiddellijk op", lacht Joren. 

Na het dagje op zee, lijkt er wel wat aan de hand te zijn. Joren en Lien blijken apart te hebben geslapen: zij in de kamer, hij op een ligstoel aan het zwembad met twee handdoeken als donsdeken… Een bijzonder vreemde situatie... We komen meer te weten op maandag 3 oktober om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.