Eerdere VTM-passages 'Blind Getrouwd'-kandidaten verklappen al iets over matches
COS
Eerdere VTM-passages 'Blind Getrouwd'-kandidaten verklappen al iets over matches
Foto: VTM

We hebben er even op moeten wachten, maar het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' zien we dit najaar op VTM. De acht deelnemers werden alvast aan ons voorgesteld.

Enkele deelnemers zouden bij sommige mensen al een belletje kunnen doen rinkelen. Zo blijken twee deelnemers bij VTM al eens op zoek te zijn gegaan naar de liefde. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Zowel Jana De Bosscher, een 29-jarige kleuterjuf uit Lokeren,  als Brecht De Geyter, de 27-jarige leerkracht biologie en Engels uit Gent, namen deel aan het datingprogramma 'Blijven Slapen' waarbij twee vrijgezellen 24 uur met elkaar doorbrengen.

Tussen Jana (achteraan op de groepsfoto, red.) en haar date Philippe werd het uiteindelijk toch niets serieus in 2021. Ook voor Brecht (met bril, red.) bleek Kilian niet de juiste match. We weten nu wel dat Brecht aan iemand van hetzelfde geslacht gematcht zal zijn: Christiaan, Dziubi of Jiri.

Joren (uiterst rechts op de groepsfoto, red.) zal het niet zijn. Hem kennen we volgens Het Nieuwsblad immers ook al. Hij had in 2007 namelijk enkele maanden een relatie met Kathleen Aerts, nadat ze door Christoff aan elkaar waren voorgesteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.