Een trieste dag voor Ruth Beeckmans: Ze heeft een hartverscheurende boodschap
LHX
Een trieste dag voor Ruth Beeckmans: Ze heeft een hartverscheurende boodschap
Foto: GoPlay

Exact één jaar geleden overleed Gary, de partner van Ruth Beeckmans, aan een hartstilstand. In een bericht op Instagram staat ze erbij stil.

"Eén jaar geleden", begint Ruth Beeckmans haar boodschap aan Gary. "Jouw hart dat voorgoed stopte en onze harten voorgoed beschadigde. Een volledig jaar zonder jou. Niets is nog hetzelfde."

"We missen jou, we missen ons, we missen alles wat wij samen waren, alles wat ons tot ons maakte", vervolgt ze. "En het is oneindig, het gemis, maar ook de liefde."

"De onherstelbaarheid is ondraaglijk, maar allerliefste ik hoop dat je ergens, waar dat ook moge zijn, kan zien hoe jouw meisjes, omringd en gesteund door heel veel lieve mensen, proberen om nog schoonheid te vinden in het leven, ook al wordt het nooit meer zo schoon als het was."

Van haar volgers krijgt ze ongelofelijk veel steun op de droevige dag. "Zoveel liefde voor jullie", reageert onder andere Evi Hanssen. "Je doet het zo goed voor je meisjes, hij zal zo fier zijn op jullie", schrijft Valerie De Booser. "Warmste knuffel, lieve Ruth", klinkt het bij Rani De Coninck.

https://www.instagram.com/p/Crm_OISsHVG/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.