VTM

Een onverwachte romance? Joren uit 'Blind Getrouwd' deelt verwarrende foto van hem en Jana

door: LHX
Joren uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM
Jana uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Dit jaar is er een drastische verandering doorgevoerd in 'Blind Getrouwd'. Voor het eerst hebben de vier koppels hun huwelijk samen gevierd, en er is ook regelmatig contact tussen hen. 

Zowel de vrouwen als de mannen in 'Blind Getrouwd' hebben dit jaar een apart Whatsappgroepje en leerden elkaar al kennen vóór hun huwelijk. De hele groep ging bovendien samen op huwelijksreis en is daardoor goede vrienden geworden.

Dat het tussen de verschillende koppels goed klikt, blijkt ook uit het Instagramverhaal van Joren Dumont. Daar zien we hem, met een gigantisch boeket in zijn hand, op de knieën gaan voor Jana De Bosscher, die in het programma eigenlijk aan Christiaan gekoppeld is.

"Zoek de fout", grapt hij. Dat hij een niet bang is van een mopje, hebben we in de voorbije afleveringen al kunnen zien, dus veel moeten we hier waarschijnlijk niet achter zoeken. Of toch? Tussen Joren en Lien loopt het immers van in het begin al erg stroef, en ook tussen Jana en Christiaan beginnen er barstjes te ontstaan...

Joren en Jana
Afbeelding bron: Instagram @jorendumont