Blind Getrouwd Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' reageert voor het eerst op breuk met Brecht: "Hij kon me dat niet geven"
COS
Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' reageert voor het eerst op breuk met Brecht: "Hij kon me dat niet geven"
Foto: VTM

Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter stapten vorig jaar in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. In april maakten ze bekend uit elkaar te zijn.

Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter waren de publiekslievelingen van 'Blind Getrouwd'. Met hun instant klik rondden ze het experiment met succes af. Toen de camera's vertrokken kon het echte leven voor het koppel beginnen, maar ze botsten op het feit dat de diepere gevoelens toch uitbleven in hun relatie.

"We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen", klonk het in een gezamenlijk statement van Brecht en Dziubi op Instagram.

Nu reageert Dziubi voor het eerst in Dag Allemaal op de breuk. "Het is geen makkelijke beslissing geweest, maar we zijn na verschillende diepe gesprekken tot het besluit gekomen dat we toch niet honderd procent matchten, en dat Brecht me niet helemaal kon geven wat ik van een relatie verwacht", zegt Dziubi.

Ook de afstand speelde hen parten. Zo woont Brecht in Gent en Dziubi in Antwerpen. "Verhuizen was voor geen van ons beiden evident", bedenkt hij zich. "Onze families waren enthousiast over ons huwelijk, dus het was niet fijn om hen te moeten vertellen dat we uit elkaar gingen. Maar we hebben open en volwassen gecommuniceerd met onze ouders, ze begrepen het wel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.