Dziubi Steenbergen doet bekentenis aan Brecht De Geyter: "Een hel"
LHX

Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter groeien steeds dichter naar elkaar toe. In de 'Blind Getrouwd'-aflevering van deze week vertellen ze elkaar onder meer over hun coming-out.

Dziubi Steenbergen praat op televisie erg open over zijn geaardheid, maar dat is niet altijd zo geweest. Aan Brecht De Geyter vertelt hij dat hij vroeger zwaar gepest is geweest. "Een hel", noemt hij het.

De pesterijen begonnen toen hij zo'n acht jaar was, maar tijdens het middelbaar waren ze het ergst. Dagelijks werd hij lastig gevallen omdat andere jongens vermoedden dat hij op jongens viel. "Fysiek en met woorden. In de klas, op de speelplaats. En ook na school ging het verder. Op MSN, Netlog, via sms", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Het ging zover dat hij zich niet meer veilig voelde. Tijdens de middag nam hij bijlessen van vakken die hij perfect begreep en tijdens de speeltijden wachtte hij op het toilet tot de bel ging. "Alles om maar niet naar buiten te hoeven", klinkt het. 

Pas op de universiteit kwam daar verandering in. Zijn zelfvertrouwen groeide, totdat hij op zijn 21ste uiteindelijk uit de kast durfde te komen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.