Dziubi enorm geraakt door wat hij te horen krijgt in 'Blind Getrouwd'
COS
Dziubi enorm geraakt door wat hij te horen krijgt in 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

De 'Blind Getrouwd'-koppels zijn nu bijna twee weken getrouwd. Na de huwelijksreis hebben de vier koppels hun intrek genomen in hun nieuwe appartementen.

Tussen Brecht en Dziubi zit het erg goed in 'Blind Getrouwd'. Dat zagen we al tijdens de huwelijksreis. Maandag breekt er wel een spannend moment aan voor het koppel. Voor de verjaardag van Brechts mama vindt voor Dziubi het eerste etentje met de schoonfamilie plaats.

"Ik had er een beetje zenuwen voor", geeft Dziubi toe. "Ik denk dat dat wel gezonde of normale zenuwen zijn. Maar zijn ouders zijn heel warm. Die hebben met ook direct met open armen ontvangen."

"Ik mag spreken voor iedereen hier aan tafel. Da's met open armen dat wij jou verwelkomen, hè man", richt Brechts papa zich tot Dziubi. "Daar moet je geen seconde aan twijfelen." De mooie woorden raken Dziubi. "Dat voel ik ook", zegt hij.

"Ik merk echt dat iedereen zot loopt van Dziubi", merkt Brecht op. "Die man verovert iedereen z'n hart, ook dat van mijn ouders en familie. Ook mijn zus en schoonbroer, die zijn bijna stapel op hem. Dan denk ik: ho, ho, het is wel nog altijd míjn man, hè."

Meer nieuws

Meer nieuws

.