Duncan Laurence maakt het zichzelf moeilijk en zorgt voor primeur in 'The Voice Kids'
COS
Duncan Laurence maakt het zichzelf moeilijk en zorgt voor primeur in 'The Voice Kids'
Foto: VTM

Op vrijdag 13 mei worden de laatste tickets voor de halve finale van 'The Voice Kids' uitgedeeld. De laatste talenten zetten dus alles op alles om hun coaches te overtuigen.

Elf kandidaten zijn al zeker van hun plekje in de halve finale. Nog vijf tickets liggen voor het rapen. Tijdens de laatste Knockoutronde zorgt team Duncan meteen voor een opener en verrassing van formaat.

Het team van Duncan Laurence zat tijdens de Blind Auditions als eerste helemaal vol. De regel van twaalf talenten per team lapte Duncan even helemaal aan zijn laars toen hij toch nog draaide voor een dertiende kandidaat.

Dat zorgt er nu wel voor dat hij in één Knockout geen drie, maar vier kandidaten tegenover elkaar moet zetten. "Voor de eerste keer in The Voice Kids history is er een quatro in plaats van een trio", kondigt coach Duncan aan. 

Renée (13), Isis Lilja (14), Floris (14) en Amira (13) zullen het tegen elkaar moeten opnemen. "Ze hebben allemaal iets unieks, iets wat hoort bij frontmannen of -vrouwen van de band", legt Duncan uit. Na de Knockout staat Duncan voor een hartverscheurende keuze: wie neemt hij mee naar de halve finale?

De laatste Knockouts van 'The Voice Kids', vrijdag 13 mei om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.