Duncan Laurence en Metejoor in tranen bij eerste Knockouts in 'The Voice Kids'
COS
Duncan Laurence en Metejoor in tranen bij eerste Knockouts in 'The Voice Kids'
Foto: VTM

Na vijf weken Blind Auditions is het vanaf vrijdag 29 april tijd voor de gevreesde Knockouts. Uit hun twaalf talenten mag elke coach amper vier kandidaten meenemen naar de volgende ronde.

Het belooft een pittige strijd te worden, waarbij onmogelijke keuzes moeten worden gemaakt. "Elk team moet 8 kandidaten naar huis sturen. Dit is wel een heel heavy ronde", klinkt het bij team K3.

En dat beseft ook coach Duncan Laurence die het emotioneel moeilijk krijgt wanneer hij voor het eerst voor een hartverscheurende keuze komt te staan… 

Duncan zet vrijdag toppers Noor (14), Lina (13) en Sofian (14) bij elkaar voor dé power-knockout van de avond. "Het zijn alle drie vechters op het podium dus we hebben ook drie powersongs gekozen", vertelt coach Duncan.

Noor wordt uitgedaagd met 'Ain't Nobody' van Chaka Khan. Sofian mag de show stelen met 'What About Us' van P!nk en Lina toont haar enorme register met 'Almost Is Never Enough' van Ariana Grande.

De straffe knockout ontroert Duncan en stelt hem voor een aartsmoeilijke keuze tot tranen toe... En ook de Knockout van team Metejoor met Benne (13), Romy (13) en Zita (14) zorgt voor een emotionele rollercoaster die Metejoor tot tranen toe beroert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.