Duncan Laurence daagt kandidate uit: "Allermoeilijkste opdracht ooit in 'The Voice Kids'"
COS
Duncan Laurence daagt kandidate uit: "Allermoeilijkste opdracht ooit in 'The Voice Kids'"
Foto: VTM

De eerste Knockouts van 'The Voice Kids' zorgden vorige week voor veel emoties. Ook deze week moeten we weer afscheid nemen van een heleboel talenten.

Marie-Émilie, Lena, Lina, Lars en Zita konden hun coaches het meest bekoren en mogen zich de eerste halve finalisten noemen. Op vrijdag 6 mei ontpopt de tweede lading kids zich tot ware artiesten op het podium tijdens de tweede knockouts.

Over die trio’s hebben de coaches goed nagedacht. Zo zet coach Metejoor de kids samen die een instrument bespelen, zorgt team Duncan voor een knockout boordevol good vibes, zet coach Laura drie straffe popqueens tegenover elkaar en zorgt team K3 voor een ‘swifties-knockout’ vol songs van Taylor Swift.

Kandidaten Lola, Finn en Ayco zorgen bij Duncan Laurence voor de good vibes. Lola brengt 'Don’t Matter' van Derik Fein. Finn zingt 'This is The Life' van Amy McDonald, maar in een volledig ander jasje. Het nummer werd speciaal voor haar vertaald naar het Frans, al maakt dat het er niet makkelijker op. 

"Het zijn echte tongbrekers. We hebben haar de allermoeilijkste opdracht ooit in The Voice Kids gegeven", vertelt coach Duncan. En de stoere Ayco? Die gooit alles eruit met 'Raggamuffin' van Selah Sue. Bekijk Ayco's performance alvast hieronder:

Meer nieuws

Meer nieuws

.