The Masked Singer Dries Mertens volledig in paniek door Kat Kerkhofs en 'The Masked Singer': "Keiveel schrik"
COS
Dries Mertens volledig in paniek door Kat Kerkhofs en 'The Masked Singer': "Keiveel schrik"
Foto: VTM

Vrijdagavond moesten we afscheid nemen van Soaperstar in 'The Masked Singer'. Kat Kerkhofs bleek zich al die tijd schuil te houden onder het bubbly kostuum.

Kat Kerkhofs kreeg vorig jaar al een telefoontje van de makers van 'The Masked Singer'. Dit jaar kwam ze uit bevallingsverlof en wou ze graag iets "zots" doen. Ze toetste het idee meteen af bij echtgenoot Dries Mertens.

Dries moest het avontuur vanop afstand volgen. "Maar hij ging er helemaal in op", zegt Kat aan HLN. "Ik dacht eerst dat die daar niet zo enthousiast over ging zijn, maar hij vond direct dat ik dat moest doen."

De geheimhouding vond Dries leuk, maar ook stressvol. "Op restaurant in Istanbul begon ik soms over 'The Masked Singer' te vertellen, en dan zei hij direct: 'Shht, straks hoort iemand ons!' 'Dat maakt hier toch niets uit', zei ik, maar hij kreeg daar heel veel stress van."

"Tijdens het WK waren we dikwijls aan het facetimen en bracht ik hem verslag uit hoe het was gelopen. En hij weer: 'Pas op, er zijn hier mensen rond mij, ik heb keiveel schrik dat ik mij ga verspreken!' Supergrappig", aldus Kat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.