Drama op komst in 'B&B Zoekt Lief': Spanningen bereiken hoogtepunt bij Nele en Sandra dropt bommetje
COS
Drama op komst in 'B&B Zoekt Lief': Spanningen bereiken hoogtepunt bij Nele en Sandra dropt bommetje
Foto: VTM

In 'B&B Zoekt Lief' worden vanaf maandag 17 juli knopen doorgehakt en waait er een nieuwe vrijgezel binnen. In Brazilië bereiken opgebouwde spanningen een absoluut hoogtepunt.

Vrijgezellen Nikolaas en Peter worden in Brazilië onderworpen aan een cursus handdoekplooien, met een wel heel bijzondere beloning in het vooruitzicht: een kus van Nele.

Maar de workshop neemt al snel een onverwachte wending wanneer de eigenzinnige Nikolaas besluit om de handdoek letterlijk in de ring te gooien. Tot grote frustratie van Nele.

"Hij weigert zelfs maar een poging te wagen. Ik ben teleurgesteld omdat hij zo snel opgeeft." En daarmee is de discussie tussen Nele en Nikolaas nog lang niet afgesloten... Is er een eerste exit in zicht in 'B&B Zoekt Lief'?

Ook in Frankrijk stijgen de spanningen bij de mannen van Mabel. Alicia krijgt in Portugal dan weer bezoek van haar ouders. De komst van een nieuwe vrijgezel bij Frank maakt de situatie complexer.

Ondertussen plant vrijgezel Valentin een zelfgemaakt diner om Sandra te imponeren. Maar tijdens het etentje laat Sandra een bommetje vallen dat de wereld van Valentin op zijn kop zet. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.