Lisa Dit staat er deze week te gebeuren in 'Lisa' én er is groot nieuws
COS
Dit staat er deze week te gebeuren in 'Lisa' én er is groot nieuws
Foto: VTM

Volgend jaar kunnen fans genieten van een nieuwe telenovelle rond Camille Dhont. Eerst is het natuurlijk nog uitkijken naar een mooie afloop van 'Lisa'.

Ook deze week staat ons weer een week vol intriges te wachten in 'Lisa'. Zo nemen we bijna afscheid van Dorian. Nadat Mira niet reageert zoals Dorian verwacht, verzoenen ze zich snel. Gijs zorgt nog voor een mooi afscheidscadeau.

Vic is emotioneel een wrak nu hij niets verneemt van Heidi. De relatie tussen Vic en Katja evolueert intussen naar een ander niveau. Vorige week zagen we Katja Gert verplichten zijn pillen te nemen. Volgt Gert haar raad deze week wel op?

Reinhout ziet zichzelf als de ideale huisvader, maar daar denkt Suzanne anders over. En Gijs heeft goed nieuws voor Elke. Elke heeft op haar beurt dan wel weer slecht nieuws voor Vic. Lisa heeft een beslissing genomen en zal haar leven veranderen. Dat lezen we in de tv-gids.

Er is ook nieuws over het einde van het huidige vijfde seizoen. Volgende week moeten we namelijk al afscheid nemen van Lisa en co. Op donderdag 1 juni krijgen we de seizoensfinale te zien. Verrassend: het lijkt erop dat we ook na de zomerstop nog een dertigtal afleveringen mogen verwachten!

Meer nieuws

Meer nieuws

.