Dina Tersago zonder An Lemmens in 'Boer Zkt. Vrouw': "Maakt het zelfs makkelijker"
COS
Dina Tersago zonder An Lemmens in 'Boer Zkt. Vrouw': "Maakt het zelfs makkelijker"
Foto: VTM

Binnenkort gaan vier boeren en één boerin weer op zoek naar de liefde. 'Boer Zkt. Vrouw' keert dit voorjaar terug met een veertiende seizoen.

Dina Tersago is al sinds het eerste seizoen in 2004 op post als presentatrice. In het elfde seizoen kwam An Lemmens erbij voor 'Boer Zkt. Vrouw - De Wereld Rond', waarin Belgische boeren in het buitenland de liefde zochten.

Ook voor het twaalfde seizoen trokken An en Dina naar het buitenland. In het meest recente 'Boer Zkt. Vrouw - Home Sweet Home' bevonden de presentatrices zich terug in eigen land. Binnenkort zal Dina het echter zonder An doen.

"An sprong drie jaar geleden bij voor de buitenlandedities. Ik was toen net bevallen van Thor (4) en ik kon onmogelijk in Canada en Australië tegelijk zijn natuurlijk", legt Dina uit in Het Laatste Nieuws. "Dat was te veel werk voor één persoon."

"Maar nu we terug in België zitten, lukt het prima alleen. Omdat ik nu élke boer op de voet volg, weet ik ook beter wat er leeft bij hen. Het maakt het misschien zelfs makkelijker", besluit Dina Tersago.

Meer nieuws

Meer nieuws

.