Dina Tersago stelt ons nu al voor aan eerste boer uit 'Boer zkt Vrouw': Maak hier kennis met Michiel
COS

Dina Tersago is terug met een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Volgende week stelt de presentatrice ons voor aan de vijf boeren en één boerin.

Na de twee afgelopen 'Blind Verliefd'-seizoenen krijgen we de boeren deze keer wél weer te zien in de oproepafleveringen. Vijf boeren en één boerin. In het kasteel van Wimmertingen nodigt Dina de boeren uit om hem klaar te stomen voor het liefdesavontuur.

We maken alvast kennis met  Michiel. Hij zegt niet sociaal genoeg te zijn op het vlak van vrouwen. "Ik ben een beetje terughoudender. De vrouwen zouden naar mij moeten toekomen in plaats dat ik naar hen ga", legt hij uit. Hij heeft moeite met zelf de eerste stap te zetten. "Omdat ik schrik heb om af te gaan."

"Ben jij zo onzeker?", vraagt Dina zich af. "Ik ben wel een beetje onzeker, toch wel. Doorheen de jaren is dat wel al veel verbeterd. Ik hoop door aan dit mee te doen dat ik zelfzekerder kan worden."

"Ik doe mee aan 'Boer zkt Vrouw' om mijn droomvrouw te vinden en niet gewoon voor een onenightstand of een korte relatie mee te beginnen. Ik zoek echt een vrouw voor heel mijn leven", benadrukt Michiel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.